آوا نیوز

avanews

آوا نیوز

avanews

عکس و خبر از دمکراسی آمریکایی: تشییع پیکر شهیده حجاب در مصر

تشییع پیکر "شهیده حجاب " در مصر
منابع خارجی

 

 

 

 

به نقل پایگاه خبری اسلام آنلاین، مردم اسکندریه مصر دیروز در فضایی مملو از حزن و اندوه پیکر «شهیده حجاب»، مروه الشربینی را تشییع کردند.
این در حالی بود که مسجد «قائد ابراهیم» در منطقه الرمل اسکندریه که محل اقامه نماز میت بر این شهیده بود، گنجایش جمعیت بیش از سه هزار نفر از تشییع کنندگان پیکر وی را نداشت.
مردم اسکندریه با شعارهای « الله اکبر» و « حسبنا ا... و نعم الوکیل» پیکر این زن مصری را تشییع کرده و خواستار قصاص قاتل آلمانی وی شدند.
«مروه الشربینی» چهارشنبه گذشته در دادگاه "لوندس کریچ " در شهر "دریسدن " شرق آلمان به دست یک آلمانی به نام «آلیکس دبلیو»، 28 ساله قرار گرفت و کشته شد.
روزنامه الاهرام مصر در این باره نوشت: این حادثه با درگیری لفظی بین این زن و مرد در پارکی در شهر دریسدن شروع شد که در ادامه فرد آلمانی این زن مصری را به خاطر حجاب تروریست خطاب کرد و با حمله به او حجاب را از سر وی برداشت.
در ادامه با شکایت زن به دادگاه آلمان، این فرد آلمانی محکوم به پرداخت 750 یورو می‌شود اما در دادگاه استیناف مرد آلمانی با 18ضربه چاقو این زن را که سه ماهه باردار بوده را به شهادت رسانید و "علوی علی عکاز "، همسر این زن و مرد دیگری را زخمی کرد.
پزشکان حال همسر مروه را نیز که در بیمارستان بستری است وخیم گزارش کرده‌اند.
علوی که با استفاده از بورس تحصیلی در دانشگاه "مکس بلانک " آلمان در رشته مهندسی ژنتیک مشغول تحصیل است و قرار بود تا چند روز آینده از رساله دکتری خود دفاع کند، به همراه همسرش و مصطفی، فرزند سه ساله‌شان از سال 2003 در درسدن آلمان زندگی می‌کنند.  

 

 

 

"لیلا شمس " مادر الشربینی به روزنامه مصری "الوفد " گفت که دخترش به دلیل داشتن حجاب در پیدا کردن شغلی در آلمان مشکل داشت.
وی افزود: یکی از کارفرماها به وی پیشنهاد داده بود برای یافتن شغل روسری را از روی سر خود بردارد اما وی پاسخ منفی به این درخواست داده بود.
مروه الشربینی که یک داروساز بوده چهارشنبه گذشته به دلیل حجابش و در حالیکه باردار بود در آلمان با 18 ضربه چاقو و توسط یک نژادپرست آلمانی به شهادت رسید.
در مراسم خاکسپاری مروه الشربینی که به شهیده حجاب معروف شده است هزاران نفر از شرکت کنندگان در این مراسم با سر دادن شعارهایی سیاست‌های منفعلانه وزارت امور خارجه مصر در قبال این جنایت را محکوم کردند.
وزارت امور خارجه مصر در واکنش به این جنایت تنها به تقبیح این عمل کفایت کرد. مصری‌ها به شدت از نحوه واکنش دولت مصر به این موضوع عصبانی هستند و معتقدند اینگونه رفتار باعث کشته شدن مصری‌ها و مسلمانان بیشتری در خارج خواهد شد.  

 

 

"علی عکاز " همسر "مروه الشربینی " که به شهید حجاب مشهور شده است، هنگامی که قصد داشت همسرش را از ضربات چاقوی یک نژادپرست آلمانی نجات دهد هدف شلیک گلوله ماموران امنیتی دادگاه "درسدرن " آلمان قرار گرفت.
ماموران امنیتی دادگاه اعلام کرده‌اند که در ابتدا فکر کرده‌اند که علی عکاز به فرد مهاجم حمله کرده است به همین دلیل به پای وی گلوله‌ای شلیک کرده‌اند.
طبق آخرین اخبار علی عکاز هم اکنون در وضعیتی بحرانی و در یکی از بیمارستان‌های درسدرن به سر می‌برد.
برادر مروه الشربینی که در مراسم خاکسپاری خواهرش در شهر "اسکندریه " مصر حضور داشت به خبرنگار آسوشیتدپرس گفت: ماموران امنیتی دادگاه آلمان فکر کردند چون علی عکاز موهایش بور نیست پس وی فرد مهاجم است و به همین دلیل وی را هدف شلیک گلوله قرار دادند.
تعدادی از مسلمانان آلمانی نیز روز دوشنبه گذشته به بیمارستان "درسدرن " آلمان رفتند و از همسر الشربینی دیدار کردند.
علی عکاز که با استفاده از بورس تحصیلی در دانشگاه "مکس بلانک " آلمان در رشته مهندسی ژنتیک مشغول تحصیل است و قرار بود تا چند روز آینده از رساله دکتری خود دفاع کند، به همراه همسرش و مصطفی، فرزند سه ساله‌شان از سال 2003 در درسدرن آلمان زندگی می‌کنند. 
 

 

 

به نقل از هفته‌نامه آلمانی "اشپیگل "، قتل "مروه الشربینی " زن باردار مصری در شهر درسدن در شرق آلمان علاوه بر اینکه موجی از خشم و اندوه را در مسلمانان برانگیخت، احساسات ضد آلمانی را نیز تحریک کرد.
بر اساس این گزارش، حضور مردم مصر، در مراسم تشیع جنازه این زن چشم‌گیر بود و ضمن اینکه شعار "مرگ بر آلمان " سر می‌دادند این کشور را نژادپرست نامیدند.
این نشریه آلمانی به پوشش گسترده این خبر از سوی روزنامه‌های مصری اشاره کرده و آورده است، این روزنامه‌ها مروه الشربینی را "شهید حجاب " نامیده‌اند.
"طارق الشربینی " برادر این زن مسلمان گفت: ما انتقام خون مروه را خواهیم گرفت و افزود در غرب مسلمانان با تبعیض ونژادپرستی مواجه هستند.
"کریستین آوناریوس " دادستان درسدن نیز این حمله را حمله‌‌ای نژادپرستانه دانست که به وسیله گروه‌های اسلام‌ستیز ترتیب داده شده است.
اعضای پارلمان مصر، وزرا و یک گروه مسیحی در مصر در مراسم تشیع جنازه مروه الشربینی شرکت کردند.
مروه الشربینی چهارشنبه گذشته در دادگاه "لوندس کریچ " در شهر درسدن به دست یک آلمانی به نام "آلکس دبلیو "، 28 ساله کشته شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد